Vendet më të mira për të rritur një familje

Periskopi.com Fun

Britania e Madhe është një vend më i keq se Bahrain, Spanja dhe Meksika për të rritur një familje, sipas të dhënave të reja.

Duke u bazuar te renditja e HSBC në raportin e Expat Explorer, Anglia renditet e 29 në vendet më të mira për familje.

Klasifikimi është bazuar në: jetën sociale, afrueshmërinë me partnerin, tolerancën, cilësinë e kujdesit ndaj fëmijës,cilësisë së shkollës,kostot e fëmijëve, shëndetin, integrimin dhe cilësinë e jetës.

1-Suedia

2-Republika Çeke

3-Singapori

4-Zelanda e Re

5-Kanadaja

6-Austria

7-Spanja

8-Rusia

9-Bahrain

10-Holanda

11-Irlanda

12-Gjermania

13-Franca

14-Belgjika

15-Taivan

16-Norvegjia

17-Tailanda

18-Hong Kong

19-Afrika e Jugut

20-Australia

Shpërndaje në: