Vëllezërit myslimanë e tradhtuan, Gëzim Kelmendi: Votuan VV-në e cila është kundër ligjit të zotit

Periskopi.com Lajme

Udhëheqësi i Partisë Fjala Gëzim Kelmendi, e cila ka dështuar në zgjedhjet e fundit të 6 tetorit, ka filluar të ankohet menjëherë pas shpalljes  zyrtare të rezultatetve, duke fajësuar shokët e tij më të cilët i falë 5 vakte, dhe këta të fundit e votuan Albin Kurtin, e atë parti që kundërshton ligjet hyjnore të zotit.

Kelmendi ka thënë se arsyeja pse nuk fitoi parti e tij është se vëllezërit tij besimtarë dhe praktikues, votuan Lëvizjen Vetëvendosje, lëvizjen nacionaliste.

“Një ndër arsyet pse nuk arritëm ta kalojmë pragun zgjedhor është se votuesit, vëllezërit e mi besimtarë dhe praktikues, votuan Lëvizjen Vetëvendosje. Lëvizja Vetëvendosje në fillet e saj e ka proklamuar vetën si lëvizje nacionaliste. Lëvizjet nacionaliste gjithmonë dhe çdokund në botë janë lëvizje që kundërshtojnë ligjin hyjnor të ZOTIT”, ka shkruar Kelmendi në rrjetin social Facebook.

Ky është shrkimi i tij i plotë:

Si u godita nga vëllezërit e mi me 6 tetor?!

Unë si besimtar praktikues musliman i frymëzuar nga mësimet që mi jep KUR’ANI Madhështor dhe hadithet e të dashurit tonë Pejgamberit Muhamedit alejhiselatu ve selam, para 10 viteve fillova karierën time politike, në vitin 2009.
Në vitin 2010 arrita të bëhem deputet.
Edhe në vitin 2014 përsëri u bëra deputet.
Në vitin 2015 themeluam partinë e re FJALA dhe në zgjedhjet e para në 2017 nuk arritëm ta kalojmë pragun zgjedhor.
Me 6 tetor të këtij viti 2019 përsëri nuk arritëm ta kalojmë pragun zgjedhor.

Një ndër arsyet pse nuk arritëm ta kalojmë pragun zgjedhor është se votuesit, vëllezërit e mi besimtarë dhe praktikues, votuan Lëvizjen Vetëvendosje.
Lëvizja Vetëvendosje në fillet e saj e ka proklamuar vetën si lëvizje nacionaliste.
Lëvizjet nacionaliste gjithmonë dhe çdokund në botë janë lëvizje që kundërshtojnë ligjin hyjnor të ZOTIT.

Arsyetimi i vëllezërve të mi ishte se arsyeja pse kanë zgjedhur VV-në e jo neve, është se prioritet i tyre ishte largimi i PDK-së nga pushteti.

 

Shpërndaje në: