Vazhdon edhe sot Panairi i produkteve vendore

Në sheshin e qytetit në Podujevë po vazhdon edhe sot Panairi i produkteve vendore, ku përveç prodhuesve nga Podujeva, produktet e tyre vendore, artizanale, bujqësore e ushqimore, po i ekspozojnë edhe prodhues nga lokalitete të ndryshme të Kosovës.

Periskopi.com Lajme

Panairi i produkteve vendore në Podujevë tashmë është bërë tradicional dhe është një mundësi e mirë që prodhuesit t’i plasojnë produktet e tyre.

Shpërndaje në: