Ky afat përfundoi më shumë se një javë më parë, dhe dërgesat për telefonin që kushton rreth $ 700 nuk kanë filluar akoma.

Për më shumë, kompania nuk po i përgjigjet pyetjeve të mediave për shkakun e vonesës. Nëse jeni një nga ata që para-porositi pajisjen, e vetmja gjë që mund të bëni tani është të prisni.