Sigal Prishtina ka filluar ‘pastrimin e skuadrës’

Klubi kryeqytetas si duket ka larguar qendrën amerikane, Rheet.

Periskopi.com Sporti

Me ardhjen e Urim Zenelajt si duket Sigal Prishtina nuk llogaritë më në qendrën amerikanem MJ.Rheet dhe u pajtua të lejojë largimin e tij.

Mj.Rheet ishte njëri nga lojtarët më të mirë të Sigalit në pjesën e parë të kampionatit të Kosovës, dhe në Ballkan League.

Rheet ishte njëri nga basketbollistët më të dashur për tifozët, njihej për ngulitje atraktive.

Shpërndaje në: