Rregulla strikte në Gjermani, futbollistët nuk i zgjasin dorën njëri – tjetrit: ‘Siguria në rend të parë’

Edhe zyrtarisht ka rinisur futbolli në Gjermani pas pezullimit prej dy muaje si rezultat i pandemisë së koronavirusit.

Ndërsa stadiumet do të jenë bosh, pasi shikuesit nuk do të jenë prezent tashmë për një kohë të gjatë.

Kurse në ndeshjen Karlsruher – Darmstadt është parë një skenë mjaft komike.

Gjatë një momenti përplasje në fushën e lojës, lojtari koreano Paik i ka ofruar doren kundërshtarit të tij Waintzek për ti kërkuar falje për ndërhyrjen e bërë.

Por siguria vjen e para dhe për këtë arsye mesfushori i Darmstadt e ka refuzuar këtë mënyrë për të kërkuar falje.

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION