Interesi i Giallorossëve në reprezentuesin e Algjerisë është duke fituar një moment të shpejtë dhe një marrëveshje mund të bëhet në javën e ardhshme.

Ka gjithashtu sugjerime se ylli i Dhelprave, Mahrez do të preferonte Romën para opsioneve të tjera si Arsenali dhe Manchester City.

 

Besohet se Leicester City janë të gatshëm të shesin lojtarin e vitit në Ligën Premier për sezonin 2015-16 për 35 milionë euro.