Rexhep Selimi rikujton nevojën që Kosova të ketë ushtri

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi edhe njëherë ka kujtuar nevojën që ka Kosova për të pasur një ushtri të armatosur.

Nëpërmjet një postimi në facebook, Selimi ka thënë se po të kishte Kosova ushtri të armatosur do të mbrohej territori i vendit , duke shtuar se po kjo ushtri do t’i ndalonte kërcënimet e Serbisë.

 

Postimi i plotë i Rexhep Selimit

Sikur ta kishim Ushtrinë tonë!

– Sikur Kosova ta kishte Ushtrinë e armatosur e të paisur, integriteti teritorial vendit do të ishte i pashkelshem.

– Sikur Kosova ta kishte Ushtrinë e armatosur e të paisur, Sovraniteti i vendit do të i paprekshëm.

– Sikur Kosova ta kishte Ushtrinë e saj të paisur e të armatosur Kosova nuk do të ishte një target i kërcënimeve të Serbisë.

– Sikur Kosova ta kishte Ushtrinë e armatosur e të përgatitur mirë qytetari i Republikës do të kishte më shumë besim e shpresë për të ardhmen në Kosovë.

– Sikur Kosova ta kishte ushtrinë të paisur dhe të armatosur ne do të ishim partnerë të denjë dhe kandidat (apo anëtar) për anëtarësim në NATO.

– Sikur Kosova vërtetë të ishte e forcuar me Ushtrinë e saj, qytetari i Republikës do të ishte më i fortë

– Ne i kemi FSK-në e Policinë, por kemi nevojë për më shumë.

– Sikur ta kishim edhe Ushtrinë…!

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION