Re të mahnitshme në Portugali, njerëzit thonë se është “Dora e Zotit”

Në qiellin e Portugalisë muaj më parë ishin formuar disa re mahnitëse të cilat nga njerëzit janë quajtur si “Dora e Zotit”.

Periskopi.com Fun

Reja e formuar ishte kapur në fotografi nga blogeri Rogerio Pacheco dhe fotografitë shumë shpejt morën vëmendjen në mediat sociale.

Njerëzit kishin lloje të ndryshme të mendimeve, ndërsa krahasimi më i pazakontë ishte kur dikush e quajti këtë re si “Dora e Perëndisë”.

“Sapo pashë qiellin. Unë u intrigova shumë dhe menjëherë e morra aparatin tim për të shkrepur fotografitë” tha Pacheco.

“Për mua, reja duket si dorë e shtrirë me një top të zjarrtë”, shton ai.

 

s

Shpërndaje në: