Qeveria miraton projekt- rregulloren për Bordin Mbikëqyrës të Agjencisë për krahasim dhe verifikim të pronës

Periskopi.com Lajme

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë u miratua shqyrtimi i projekt-rregullores për punën e Bordit mbikqyrës të Agjencisë Kosovare për krahasim dhe verifikim të pronës.

Ramiz Kelmendi zëvendës kryeministër ka thënë se në këtë rregullore do të jenë dy komisione.

“Komisionet kanë për qëllim të bëjnë zgjidhjen e kërkesave duke përfshirë pronën bujqësorë dhe atë komerciale. Rregullorja parasheh mjete shtesë nga buxheti i Kosovës”, ka thënë ai.

 

Shpërndaje në: