Përmes këtyre mënyrave ju arrini të kuptoni nëse parfumi është fals apo origjinal

Gjërat falso ekzistojnë, ndoshta edhe në dyqanin që ne besojmë se mban vetëm gjëra origjinale.

Kështu që GazetaBlic jua sjell 9 mënyrat e thjeshta përmes të cilave ju mund ta vëreni nëse parfumi që po dëshironi ta blini është falso apo origjinal.

Kontrolloni mbështjellësin : Tek parfumet origjinale, mbështjellësi është aq mirë i palosur sa që nuk mund ta vëreni.parfumi

Palosja e kutisë, nëse ambalazhi plastik, është mbyllur në mënyrë të shëmtuar, atëherë ai parfum nuk është origjinal.pp

Kartoni brenda në kuti : Në një parfum origjinal, kartoni brenda ka shumë cilësi dhe është i projektuar në atë mënyrë që ta mbrojë shishen ndaj dëmtimi.

kartoni

Etiketa dhe mbishkrimi: Kur blini një parfum, mos hezitoni që në “google”, ta kërkoni atë parfum dhe të shikoni nëse mbishkrimi që ata e kanë dhënë për atë parfum përputhet me atë në kuti.

etiketa

Dizajni : Kujdes, projektoni mirë dizajnin e shishes së parfumit para se ta blini, pasi që ngjason shumë me origjinalin.

dizajni

Ngjyra e parfumit : Markat e njohura, nuk përdorin shumë ngjyrë në parfumet e tyre.

ngjyra

Kapaku i shishes : Është i projektuar në mënyrë përfekte tek parfumet origjinale.

kapaku

Numri serik duhet të jetë anash dhe të vërehet, e jo ngjitur me shkronjat.

numri-serik

Shishja, tek parfumet origjinale e ka një cilësi shumë të mirë./GazetaBlic.com/

shishja

 

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION