Pasi ndihmoi skamnorët, ka gati një ndejë me plot yje të estradës (Foto)

Krahas bizneseve të suksesshme që kishte, Pagarusha ka ndihmuar shumë njerëz në nevojë me gjësende të ndryshme.

Biznesmeni nga Pagarusha e Malishevës ka vendosur që fundvitin ta festojë me një ndejë të veçantë.

Gati 20 këngëtarë të estradës kosovare janë të ftuar në mbrëmjen e 17 dhjetorit për të festuar sukseset e vitit 2016.

Këngëtarë të zhanreve të ndryshme pritet të krijojnë atmosferë qindra mysafirë të ftuar. Kujtojmë se Pagarusha muaj më parë ka dhuruar 1000 batanije për Klinikën Universitare të Kosovës ndërsa ka paralajmëruar javën e ardhshme edhe shumë ndihma të tjera për nevojtarët.

Faqja e tij në Facebook numëron gati 300.000 mijë ndjekës në Facebook dhe është një nga personalitetet e biznesit më të ndjekur shqiptarë.

 

15591821_10154623175225664_369693746_n

 

https://www.facebook.com/SkenderPagarushaOfficial/?__mref=message_bubble

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION