Pacolli kthehet përsëri në Zvicër

Kryetari i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, është rikthyer përsëri në Zvicër, sipas tij për t’ju bashkuar fëmijëve.

Pacolli shton se kjo po ndodhë meqë fëmijët e tij e kanë të pamunduar të jenë pranë tij në Kosovë për shkak të kufizimeve aktuale.

”Sot kam udhëtuar për në Zvicër për t’u bashkuar me familjen time pasi në kufizimet aktuale në Kosovë, fëmijët e mi nuk mund të më bashkohen në shtëpinë time në Prishtinë. Shpresoj së shpejti ta kalojmë këtë pandemi dhe jeta jonë të kthehet në normalitet”.

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION