Opozita në Obiliq braktis seancën e Kuvendit

Periskopi.com Lajme

Opozita në Komunën e Obiliqit, e përbërë nga PDK, LDK dhe VV, e ka braktisursot punën e Kuvendit Komunal për shkak të shkeljeve procedural, konkretisht për shkak të mospërfaqësimit adekuat në Komitetin për Politikë dhe Financa dhe mosrespektimit të kuotës gjinore.

AAK ka tentuar që në këtë komitet të përfaqësohet me tre anëtarë, LDK-në e ka lënë me një anëtar, PDK-në me një anëtar dhe VV-në pa asnjë anëtar.

Opozita në Obiliq ka thënë se AAK nuk ka reflektuar përkundër kërkesave të saj.

Braktisjen e seancës nga ana e opozitës e ka kërkuar shefi GP të PDK-së, Lulzim Sadiku. /Periskopi/

Shpërndaje në: