Nxënësit 12-vjeçarë detyrohen t’iu përgjigjen pyetjeve në shkollë për alkool, seks e vetëvrasje

Periskopi.com Lajme

Disa prindër, të pakënaqur u mblodhën pasditen e kësaj dite, duke mohuar të jenë në dijeni se kush i përpiloi pyetjet ku një testi për alkool e seks iu nënshtruan nxënësit 12 vjeçarë.

Rasti ndodhi në shkollën ”Faik Konica”, e këtij pyetësori që u fotografua nga nxënësit e klasës së shtatë, ata iu përgjigjën pa lejen e prindërve, paraditen e së premtes.

“A pini më shumë se 5 cigare në ditë?”, “A keni qenë shumë i dehur në 30 ditët e fundit?”, “A mendoni për vdekjen dhe vetëvrasjen?, ishin disa nga pyetjet të cilat nxënësit u detyruan t’u përgjigjen.

Një test i tillë ishte mbajtur edhe më parë në këtë shkollë në prill të këtij viti, e megjithatë drejtoresha e shkollës nuk e njeh personin që ju bëri këto pyetje nxënësve.

Përveç drejtoreshës, edhe kujdestarja mohon të ketë qenë në dijeni të kësaj ndodhie.

Shpërndaje në: