Nuk do ta besoni sa është plakur Esmeralda (Foto)

Seriali “Esmeralda” ishte një nga serialet më të shikuara në Kosovë.

Ky serial pëlqehej pothuajse nga të gjitha moshat në vend.

Aktorja Leticia Calderon që luante rolin kryesor, Esmeralden, pëlqehej nga të gjithë.Mirëpo tashmë kanë kaluar shumë vite, dhe “Esmeralda” ka ndryshuar mjaft shumë.

Shikoni fotot më poshtë për ta kuptuar ndryshimin.

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION