Njoftim nga Shell Kosova

Periskopi.com Lajme

Në këtë kohë kur të gjithë i ngrisin çmimet është gjigandi global i derivateve SHELL në Kosovë i cili mendon për qytetarët e vendit duke ju shtrir dorën e ndihmës me ZBRITJE të vazhdueshme të çmimeve nga vikendi qe iku deri më sot -8 cent në litër për produktet V-Power dhe Fuelsave .

​SHELL nuk përfiton në kohë krizash por ndihmon sa her që është nevoja duke e mar si shembull konkret ndihmën e fundit në Shqipëri në krizën e termetit .​

Shell është me ty ngado që shkon. #GOWELL

Në linkun më posht mund të njoftoheni më detajisht mbi prejardhjen e derivative Shell

https://www.shell.com/business-customers/chemicals/manufacturing-locations.html#AP

Shpërndaje në: