Nëse keni këtë monedhë, mund të fitoni mijëra euro

Periskopi.com Lajme

Sipas disa lajmeve të shpërndara në median ndërkombëtare flitet se disa monedha metalike mund të shiten dhe kushtojnë mijëra euro.

Monedhat të gjendura në galerinë e mësipërme janë monedha të cilat kanë një vlerë shumë të madhe në tregun ndërkombëtar.

Monedha ku figuron Mbretëresha e Monakos është shumë e rrallë dhe vlen mijëra euro, para të cilat janë të interesuar t’i paguajnë koleksionuesit e tyre.

“Kur bëhet fjalë për Euro-n, monedha 2 euroshe me Mbretëreshën e Monakos prapa kap vlerën prej 1300 eurosh në treg, por natyrisht që ajo rrallë mund të gjendet. Vetëm një në 20 mijë monedha vlen kaq shumë para dhe është vështirë të dihet se cila prej tyre do të vlerësohet në një vit të caktuar. Zakonisht, detajet e bëjnë një monedhë të vlefshme, prej peshës e deri te ndonjë shënim mikroskopik që gjendet në vetëm disa prej tyre”.

Shpërndaje në: