Ky është numri i personave që kanë hyrë në Kosovë brenda 24 orëve

Periskopi.com Lajme

Me shtimin e numrit të të prekurve nga Covid-19, edhe Policia e Kosovës ka shtuar aktivitetin e saj në të gjitha pikat kufitare.

Gjatë 24 orëve të fundit në pikat e ndryshme kufitare të Kosovës me vende të tjera janë kontrolluar 645 këmbësorë ndërsa në dalje 401.

Ndërsa, janë kontrolluar në hyrje 412 persona të tjerë dhe në dalje 3880.

Të dhënat janë bërë të ditura nga Policia – dhe krejt këto veprime janë marrë duke iu referuar vendimeve të Qeverisë së Republikës së Kosovës, si dhe referuar  Planit të gatishmërisë dhe reagimit kundër Coronavirus të ri COVID-19,  ka hartuar me kohë urdhrin operativ  policor  të quajtur “UO për Gatishmëri dhe Reagim për Coronavirus-in COVID-19”.

Policia poashtu ka bërë të ditur edhe numrin e veturave, të kamionëve dhe autobusëve. 

Shpërndaje në: