Ky është kandidati i parë për kryetar të Drenasit

Partia FJALA ka kandiduar për kryetar të Komunës së Drenasit, Vehbi Berishën.

Berisha është asamblist aktual në Kuvendin Komunal të Drenasit dhe njëherësh edhe kryetar i Partisë FJALA, Dega në Drenas./KosovaPress/

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION