Kurrë mos i hidhni shishet, gjithçka që ju duhet bëhet prej tyre (Video)

Truku që i ka ngazëllyer të gjithë Internetin, por që kursen para dhe ndihmon që të bëni gjëra praktike në shtëpi!

Periskopi.com Lajme

Dëshironi që shtëpia juaj të bëhet praktike dhe gjithmonë e rregulluar, por nuk keni mjaft para për të blerë teknikë të bardhë të shtrenjtë dhe vegla praktike për amvisëri?

E keni gabim, sepse për gjëra praktike në shtëpi fare nuk ju nevojiten para, por vetëm disa truqe fantastike të amvisave me përvojë. Njëra ndër truqet më praktike është ai e njohur me shishen e plastikës.

Tingëllon e pabesueshme, por nga shishet plastike mund të bëni 56 gjëra të dobishme të cilat do t’ju ndihmojnë në punët e shtëpisë dhe do t’ju lehtësojnë jetën në shtëpi.

Nga aparatet për peshkim, super truk me thithësen e pluhurit, lugët, e deri te veglat ndihmëse në kuzhinë, me ndihmën e disa shisheve plastike dhe veglave të zakonshme mund të bëni gjëra të mrekullueshme të cilat do t’i përdorni në amvisëri. Shikoni videon dhe zbuloni se çarë mund të bëni nga shishet plastike!

Shpërndaje në: