Kosova po varfërohet nga xehet strategjike

Mirëpo, se sa xehe të fabrikës Ferronikel janë eksportuar në Kavadarc, nuk dihet saktë, meqë shifrat e Komisioni për miniera të cilat i ka siguruar Tribuna Channel, nuk përputhen me ato të sindikatës së Ferronikelit dhe me ekspertët e xehetarisë.

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION