Ja si i shpëton fëmija vdekjes vetëm se u rrëzua në momentin e duhur (Video)

Siç e shihni në video, në momentin kur ka rënë në rrugë, kalon një makinë me shpejtësi shumë të madhe. Kjo video është bërë virale dhe është shpërndarë nga mijra përdorues të Redditit.

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION