Hahn ripërsërit, rruga e Serbisë për në BE kalon nëpër Kosovë

Komisari evropian për Politikë Fqinjësore dhe Negociata për Zgjerim të Bashkimit Evropian, Johannes Hahn deklaroi sot se Serbia ka bërë përparim të madh në integrimet evropiane, duke hapur katër kapituj, por suksesi në rrugën e saj drejt Bashkimit Evropian varet nga normalizimi i marrëdhënieve me Kosovën dhe nga reformat në fushën e sundimit të ligjit.

Periskopi.com Uncategorized

Këto komente komisari Hahn i bëri me rastin e prezantimit të Raportit të Komisionit Evropian mbi progresin e Serbisë, që ndodhet në procesin e zgjerimit të BE-së, transmeton Koha.net raportimin e medieve të Beogradit.

 

Shpërndaje në: