Connect with us

Zoya

Qumështi i bajameve: Përfitimet, rreziqet dhe si ta përgatisni në shtëpi

ÇfarĂ« Ă«shtĂ« qumĂ«shti i bajameve? QumĂ«shti i bajameve bĂ«het nga bajame tĂ« bluara dhe ujĂ«, por mund tĂ« pĂ«rfshijĂ« pĂ«rbĂ«rĂ«s...