Britania e fshinë peticionin për anulimin e largimit nga BE’ja

Periskopi.com Lajme

Në një reagim zyrtarë, qeveria Britanike ka thënë se ky peticion nuk do të merret parasysh, edhe pse tashmë është njoftuar se parlamenti do ta debatojë peticionin më 1 Prill. 

Vendimi është marrë në vitin 2016, dhe nuk ndryshohet. Ne do ta nderojmë vendimin e vitit 2016, dhe do të vazhdojmë të punojmë me Parlamentin që ta bëjmë një zgjidhje sa më të mirë për popullin.” thuhet në njoftimin e qeverisë.

Ky vendim vjen pasi që parlamenti Britanik, njoftoi se peticioni do të diskutohet e debatohet më 1 Prill, pasi që është peticioni me më së shumti nënshkrime në historinë e peticioneve në Britani.

Shpërndaje në: