Behgjet Pacolli krenar me punën e vëllait Selim

Kryetari i partisë Aleanca Kosova e Re, Behgjet Pacolli, ka thënë se është krenar me punën që e ka bërë vëllai i tij Selim Pacolli si nënkryetar i Komunës së Prishtinës.

Sipas Behgjetit, pavarësisht çdo gjë që ka ndodhur politikisht, Selimi ka zgjedhur heshtjen, dhe ka vazhduar punën e tij me nder.

“Disa fjalë për vëllanë tim Selimin. Unë thjesht dua të shpreh se sa krenar jam për punën tuaj. Si nënkryetar i Komunës së Prishtinës, ai ka lënë mënjanë gjithçka tjetër, në mënyrë që t’iu shërbejë qytetarëve të Komunës. Pavarësisht çdo gjë që ka ndodhur politikisht, ai ka zgjedhur heshtjen, dhe ka vazhduar punën e tij me nder. Vazhdoni të jeni ai që jeni”.

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION