Autopsia: Astriti vdiq nga mungesa e frymëmarrjes

“Sapo dolëm nga autopsia. Në këtë autopsi kanë marr pjeaë tre ekspert të mjeksisë ligore të udhëhequr nga Flamur Blaka. Ka marr pjesë edhe ni ekspërte mjeko-logjore e EULEX-it, dhe ekspertët e jashtëm vëzhgues. U takum pas përfundimit të autopsisë, na u falenderum ekspertët e familjes për proces pofesional”.

“Rezultati, si informacion i parë, tregon se vdekja ka ardhur pasojë e asfiksisë, pengesave në frymëmarrje. Rezultati përfundimtar do të dal së shpejti”, ka thënë Hoxha.

Ai gjithashtu ka konfirmuar se te i ndjeri ka pasur një gërrvishje në fyt dhe në bylyzyk të dorës.

Deri tani sipas Hoxhës, nuk ka të dyshuar për rastin. /gazetametro.net

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION