Apple bllokon aplikacionin “Fëmijët e Pasur” (Foto)

Aplikacioni u krijua nga Juraj Ivan e Michal Harustiak në tetor dhe anëtarët paguanin nën 1 mijë paund në muaj për të postuar ekskluzivisht fotot e tyre.

Dizenjuesit pranuan se ata u frymëzuan nga “Fëmijët e Pasur të Instagram”, llogari që i tregonte botës jetën luksoze me jahte private në Karaibe e festa me shampanjë.

Por pasi llogaria u akuzua se shfaqte milionerë falsë, dyshja vendosi të “fshinte” mashtruesit me aplikacionin e tyre.

Sipas The Times, një burim i afër i Apple tha se aplikacioni u ndalua pasi cënonte kushtet e vendosura.

3A28093100000578-3914390-image-a-1_1478548443522 3A28098800000578-3914390-image-a-3_1478548454593 3A28093D00000578-3914390-image-a-5_1478548472344 3A28091D00000578-3914390-image-a-6_1478548481810 3A28090300000578-3914390-image-a-31_1478549081515 3A28093700000578-3914390-image-a-8_1478548495797 3A28096900000578-3914390-image-a-10_1478548516563 3A2808FF00000578-3914390-image-a-11_1478548533972 3A28097900000578-3914390-image-a-13_1478548546886 3A28091200000578-3914390-image-a-14_1478548559343

 

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION