Apel për ndihmë për Granitin, ai ka nevojë për ndihmën tonë

Periskopi.com Lajme

Granit Sylejmani 8 vjeçar nga Mitrovica, është duke vuajtur nga një sëmundje shumë e rëndë në fshikëzën urinare.

Ai, përkundër intervenimeve të shumta kirurgjike, ka nevojë të dërgohet jashtë vendit për shërim mjekësor.

Shuma që kërkohet për mjekimin e tij është 15 mijë euro. Graniti shkon në shkollë me shumë vështirësi për shkak të sëmundjes, dhe ka nevojë më shumë se kurrë që ta ndihmojmë të gjithë duke dërguar para në xhirollogarinë bankare 1707003024076473 NLB Prishtina.

Shpërndaje në: