Albin Kurti tha se nuk është person që përdorë dhunën për qëllime politike, por shikoni kēto pamje (Video)

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti deklaroi sonte në një konferencë me gazetarë se ai nuk përdorë dhunën për qëllime politike.

“Unë nuk jam person që përdorë dhunën për qëllime politike”, tha Kurti sonte në konferencë me gazetarë.

Por, në fakt, lideri i VV-së është i vetmi politikan në Kosovë që ka përdorë dhunën për qëllime politike dhe kno dëshmohet lehtë në çdo pamje të aktiviteteve të Vetëvendosjes.

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION