Ahmad Khan Rahami i dyshuar për sulmin në New York

Policia e Nju Jorkut është në kërkim të një qytetari  amerikan i cili ka lindur në Afganistan, nw lidhje me shpërthimin e së shtunës në Chelsea në të cilin u plagosën 29 njerëz.

I dyshuari është Ahmad Khan Rahami, 28 vjeçar.

Hetuesit kanë paralajmëruar se i dyshuari duhet të konsiderohet “i armatosur dhe i rrezikshëm ” .

_91300617_rahami1

 

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION